Skip to main content

Πευκοχώρι Χαλκιδικής: «Τα μέταλλα ήταν σάπια», ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Κωνσταντόπουλος Βασίλης

Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 21χρονου χειριστή

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου που έχασε ακαριαία τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι το οποίο έσπασε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Την ίδια ώρα ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος μιλώντας στο star, κάνει λόγο για «σάπια μέταλλα» ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Σάπια τα μέταλλα, ξεκόλλησαν μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στη δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία άδεια το λούνα παρκ», μάλιστα σε μια στιγμή απόγνωσης δηλώνει ότι «θα τους φάμε ζωντανούς».

«Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει»

«Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και μας είπε ότι θα το πάει “δυνατά”. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει. Νιώθω όλη την πλάτη να ξεκολλάει. Σε κάποια στιγμή είμαι ανάσκελα, βλέπω τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα μου και να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το κάγκελο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά πετάχτηκε με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο αδελφός του θύματος.

Στο λούνα παρκ ήταν επίσης ακόμη ένας αδελφός και η μητέρα του θύματος.

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 21χρονου χειριστή σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και νωρίτερα σήμερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.