Skip to main content

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής: «Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία του αδερφού του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του και των δύο αδελφών του σκοτώθηκε ο 19χρονος - Άφαντος ο χειριστής του παιχνιδιού

Δεν χωράει ο νους την τραγωδία στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Ένα παιχνίδι σε λούνα παρκ μετατράπηκε σε φονικό όπλο, όταν διαλύθηκε οδηγώντας στον θάνατο έναν 19χρονο. Το παιδί σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των δύο αδελφών του και της μάνας του.

Ο 19χρονος ανέβηκε σε ένα παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες μαζί με τον ένα από τους δύο αδελφούς του, ο οποίος και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα.

«Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και μας είπε ότι θα το πάει “δυνατά”. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει. Νιώθω όλη την πλάτη να ξεκολλάει. Σε κάποια στιγμή είμαι ανάσκελα, βλέπω τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα μου και να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το κάγκελο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε. Δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά πετάχτηκε με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο αδελφός του θύματος.

Στο λούνα παρκ ήταν επίσης ακόμη ένας αδελφός και η μητέρα του θύματος.

Ο υπεύθυνος της ασφάλειας του λούνα παρκ έχει συλληφθεί. Ωστόσο ο χειριστής, με το που συνέβη το τραγικό περιστατικό, εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αδερφού του 19χρονου μάλιστα έφυγε, χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι.