Skip to main content

Λούτσα: Ανήλικοι έκλεβαν σακίδια από λουόμενους στην παραλία

(EUROKINISSI)

Στη θέα των περιπολούντων αστυνομικών πέταξαν τα κλοπιμαία και προσπάθησαν να διαφύγουν

Συνολικά 31 κλοπές σακιδίων από λουόμενους κατηγορείται ότι διέπραξε συμμορία ανηλίκων, από τις αρχές Ιουνίου έως τον Δεκαπενταύγουστο, στην παραλία της Αρτέμιδος (Λούτσα).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φορώντας μαγιό, κινούνταν στην έκταση της παραλίας, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, αφαιρώντας σακίδια από ψάθες, την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους κολυμπούσαν.

Τα πέντε μέλη της, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, εντοπίστηκαν, μεσημβρινές ώρες της 15ης Αυγούστου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αμέσως μετά από άλλη μία κλοπή σακιδίου από λουόμενο.

Στη θέα των περιπολούντων αστυνομικών πέταξαν τα κλοπιμαία και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, μετά από αναζητήσεις, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων-Αρτέμιδος.

Κατά μήκος του δρομολογίου της καταδίωξης βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν τα αντικείμενα που αφαίρεσαν προηγουμένως από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδος, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απείθεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.