Skip to main content

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Είχε συλληφθεί για το αδίκημα της συμπλοκής

Ελεύθερος αφέθηκε ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του beach bar στην Χαλκιδική, στο οποίο σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του μπαρ είχε συλληφθεί για το αδίκημα της συμπλοκής. Άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στο οποίο διαφαίνεται η στιγμή της έναρξης του καβγά, αλλά και οι θαμώνες του μαγαζιού που προσπαθούν να διαφύγουν.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Τις έρευνες για το συμβάν, που χαρακτηρίζεται ως μια σοβαρή υπόθεση, έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αρχές της Βουλγαρίας.

Οι τρεις μπράβοι, που έφτασαν στο σημείο και συνεπλάκησαν με την παρέα που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο και φέρεται να πυροβόλησαν μέσα στο μαγαζί τραυματίζοντας έναν από την παρέα των πρώτων σοβαρά στο στήθος και έναν στο χέρι, διαφεύγουν. Οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων.