Skip to main content

Χαλκιδική: Βίντεο από το άγριο επεισόδιο σε beach bar

Συνολικά οι συλληφθέντες έως τώρα είναι οκτώ

Ξετυλίγεται το κουβάρι του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σε beach bar στη Χαλκιδική, καθώς βίντεο που δείχνουν την συμπλοκή βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δείχνει την στιγμή έναρξης του καβγά, που εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Στο βίντεο διακρίνονται και οι θαμώνες του μαγαζιού που προσπαθούν έντρομοι να απομακρυνθούν.

Στο επεισόδιο, που ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή, διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται και νονοί της νύχτας. Η ασήμαντη αφορμή φέρεται να ήταν η καθυστέρηση της παραγγελίας της παρέας 7-10 Βουλγάρων, που ξεκίνησαν το επεισόδιο, τα σπρωξίματα και οι αντεγκλήσεις, που ακολούθησαν με το προσωπικό και στο τέλος ο άγριος ξυλοδαρμός του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Τρεις ένοπλοι μπράβοι του μαγαζιού κλήθηκαν, ενώ συνεπλάκησαν με την παρέα, που προκάλεσε το επεισόδιο και πυροβόλησαν 5-6 φορές μέσα στο μαγαζί, τραυματίζοντας έναν από την παρέα των πρώτων σοβαρά στο στήθος και έναν επιπόλαια στο χέρι, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Και νέες συλλήψεις

Στο περιστατικό επενέβη και ομάδα αστυνομικών της ΟΠΚΕ, συλλαμβάνοντας σε πρώτη φάση πέντε Βούλγαρους. Έπειτα έγιναν άλλες τρεις συλλήψεις. 

Στις τελευταίες συλλήψεις περιλαμβάνονται ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης, αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar, που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Τα πραγματικά αίτια

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, μαρτυρούν ότι ως προς τα πραγματικά αίτια του επεισοδίου και το προφίλ των εμπλεκομένων, ο αρχηγός της παρέας των πελατών, που προκάλεσε το επεισόδιο, μπορεί επισήμως να μην έχει ακόμη ενημερωθεί από τις βουλγαρικές Αρχές η ΕΛ.ΑΣ. για το ποινικό του παρελθόν, ωστόσο σύμφωνα με βουλγαρικά Μέσα Ενημέρωσης πρόκειται για γνωστό έμπορο ναρκωτικών στη Σόφια και οι πληροφορίες, που έχουν συλλέξει οι ελληνικές Αρχές αναφέρουν ότι η βουλγαρική Δικαιοσύνη ετοιμαζόταν να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος για σωρεία ποινικών αδικημάτων.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης φέρεται να είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός Νονού της νύχτας στη Βουλγαρία, με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.