Skip to main content

Διακινούσε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στην πλατεία Βικτωρίας

ΕΛ.ΑΣ.

Προηγήθηκαν παρακολούθηση και έλεγχοι σε χρήστες που συγκεντρώνονταν στην πλατεία για να την προμηθευτούν

Ένας 38χρονος αλλοδαπός, που διακινούσε ναρκωτικά, κατά κύριο λόγο, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στην πλατεία Βικτωρίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε προηγηθεί συλλογή πληροφοριών στο πλαίσιο ανάπτυξης αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Βικτωρίας, καθώς και στοχευμένες περιπολίες, παρακολούθηση και έλεγχοι σε χρήστες που συγκεντρώνονταν στην εν λόγω πλατεία για την προμήθεια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Μόλις ταυτοποίησαν τον 38χρονο ύποπτο διακινητή και πιστοποίησαν τη δράση του στην εμπορία μεθαμφεταμίνης, η ομάδα ασφαλείας προχώρησε στον σωματικό έλεγχο του 38χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Συνολικά, και από την έρευνα στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 95,8 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 47 ναρκωτικά χάπια, ζυγαριά, αεροβόλο πιστόλι και 635 ευρώ.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.