Skip to main content

Επεισόδια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Απολογούνται οι συλληφθέντες

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (ΑΡΓΥΕΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Κατά περίπτωση κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, εκρήξεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία

Απολογούνται από νωρίς το πρωί οι 72 από τις 74 κατηγορουμένους για την άγρια συμπλοκή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από τον γήπεδο του παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο.

Θα μεταβεί ανακριτής στο νοσοκομείο

Οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού τους, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί ανακριτής για να λάβει απολογία.

Τρεις ανακριτές διεξάγουν την ανάκριση λόγω των πολλών κατηγορουμένων, κι ένας ανακριτής ανηλίκων, καθώς μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται και 5 ανήλικοι.

Παλιοί γνώριμοι

Οι 26 από τους συνολικά 74 κατηγορούμενους έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, όπλα, εκβιασμοί).

Οι 4 κατηγορούνται και στο κύκλωμα εκβιαστών με ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών, το οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχε «προστασία» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εισπράττοντας εκβιαστικά από τους ιδιοκτήτες τους, διάφορα χρηματικά ποσά σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

Κατά περίπτωση κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, εκρήξεις, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία.

Διαβάστε επίσης 

Πυροβολισμοί σε συμπλοκή οπαδών έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

naftemporiki.gr