Skip to main content

Απ. Λύτρας: Κρίθηκε ομόφωνα ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων, από τους δικαστές

Intime News

Ως προς τα προβλήματα υγείας που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος, οι δικαστές έκριναν ότι μπορεί να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού

Ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων έκριναν τον Απόστολο Λύτρα οι δικαστές που απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε ο ποινικολόγος.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κατά πλειοψηφία (2-1) έκριναν ότι οι περιοριστικοί όροι δεν κρίνονται επαρκείς για την αποτροπή τέλεσης νέων εγκλημάτων, αλλά ούτε εξασφαλίζεται η παρουσία του Απόστολου Λύτρα, τόσο στο ακροατήριο όσο και για την εκτέλεση της πιθανής ποινής του.

Όπως αποφάνθηκαν, δεν έχουν προκύψει νέα περιστατικά ή λόγοι που να δικαιολογούν την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους ή με κατ΄ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, ούτε έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους επιβλήθηκε η προσωρινή κράτηση.

Ως προς τα προβλήματα υγείας που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος, οι δικαστές έκριναν ότι μπορεί να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού.

naftemporiki.gr