Skip to main content

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Η 37χρονη είχε υποβάλει μήνυση κατά του εν διαστάσει συζύγου της – Το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο 42χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του - Το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία, όπου ένας 42χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 37χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ ο 42χρονος αυτοκτόνησε λίγα μέτρα πιο μακριά με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Ειδικότερα, ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Τη στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητό της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον «ουρανό» του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί. Στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Η μήνυση δύο 24ωρα πριν το έγκλημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία , η 37χρονη γυναίκα την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την προηγούμενη μέρα, όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του panic button.

Είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε κι αυτός στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Οι δυο συλληφθέντες τότε, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ