Skip to main content

Δολοφονία τοπογράφου: Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το ξέπλυμα, η οικονομική του κατάσταση

(ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / Intime)

Αναζητώνται στοιχεία και πρόσωπα τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη

Η οικονομική δραστηριότητα του 54χρονου τοπογράφου, που πριν από λίγες μέρες δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το γραφείο του, στο Ψυχικό, έχει μπει στο μικροσκόπιο, της Αρχής Καταπολέμησης  Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες

Ειδικότερα, η Αρχή, υπό τον επικεφαλής της, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ερευνά όλη την περιουσιακή κατάσταση του τοπογράφου, όπως και των προσώπων που είχαν επαγγελματική σχέση μαζί του, αναζητώντας στοιχεία και πρόσωπα τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη.

 35 με 40 διαμπερή τραύματα

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην ιατροδικαστική γνωμάτευση αναφέρεται πως το θύμα έφερε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι στο σώμα και ένα τραύμα στο πόδι.  

Παράλληλα όπως διαπιστώθηκε από κάμερες ασφαλείας και επιβεβαιώθηκε και από τη βαλιστική εξέταση, ο δράστης τελικά χρησιμοποίησε δύο όπλα, συγκεκριμένα δύο εννιάρια πιστόλια. Σε βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ο δολοφόνος φαίνεται ότι τα βγάζει από ένα τσαντάκι μέσης το πρώτο όπλο και αδειάζει τον γεμιστήρα στοχεύοντας τον 54χρονο, ενώ στη συνέχεια βγάζει και το δεύτερο πιστόλι, δίνοντας τις χαριστικές βολές. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 20 κάλυκες από εννιάρια πιστόλια.