Skip to main content

Φωτιά στη Σταμάτα: Απειλούνται σπίτια και επιχειρήσεις – Ανεξέλεγκτο το μέτωπο

intime news

Υπάρχουν και πληροφορίες για σοβαρά τραυματία με εγκαύματα - Ηρωική η προσπάθεια της Πυροσβεστικής - Μαίνεται η μάχη και στην Κερατέα

Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στη Σταμάτα. Μπαράζ μηνυμάτων έχουν σταλεί από το 112, προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να απομακρυνθούν, ενώ επίγειες και εναέριες δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της φωτιάς εδώ. 

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι με ριπές που φτάνουν τα 9 μποφόρ. Αναμένεται εξασθένησή τους αργότερα. Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 14 μέσα, 6 ελικόπτερα και 8 αεροσκάφη.

Intime News

Παρά την τιτάνια προσπάθεια της Πυροσβεστικής η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα τα σπίτια, ενώ απειλεί και επιχειρήσεις στην περιοχή. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για έναν εγκαυματία. 

Τρεις οικισμοί έχουν λάβει εντολή εκκένωσης. Περιπολικά της αστυνομίας πηγαίνουν σπίτι – σπίτι και ζητούν από τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών και να φύγουν. Τα περισσότερα σπίτια έχουν πεύκα δίπλα τους, γεγονός που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Για όλες τις εξελίξεις μπορείτε να ενημερώνεστε από το liveblog της Ναυτεμπορικής.