Skip to main content

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή απειλή – Ανοίγει και δεύτερη δικογραφία εις βάρος του

Άνδρας ασκεί βία σε γυναίκα

Η νέα δικογραφία θα αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων πράξεών του, τις οποίες φέρεται να τέλεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και της νυν συντρόφου του

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που χτύπησε τη σύντροφό του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Προκαταρκτική Εξέταση από τον Εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του δημοσιογράφου αναμένεται να ανοίξει και μια ακόμη δικογραφία η οποία θα αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων πράξεών του, τις οποίες φέρεται να τέλεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και της νυν συντρόφου του.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Η ΕΡΤ έπαυσε τη σύμβασή του

Να θυμίσουμε ότι η ΕΡΤ έθεσε σε παύση τη σύμβαση εργασίας του δημοσιογράφου έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.