Skip to main content

Απόστολος Λύτρας: Στον Εισαγγελέα η πρώην σύζυγός του

Πηγή φωτογραφίας: ΙΝΤΙΜΕ, Λιάκος Γιάννης

Ο εισαγγελέας αφού  μελετήσει τη σχετική μήνυση, θα αποφασίσει για το εάν θα την παραπέμψει για να δικαστεί στο αυτόφωρο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η νυν σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η γυναίκα συνελήφθη για διατάραξη οικιακής ειρήνης, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ανοιξε με κλειδιά την πόρτα του αύλειου χώρου της οικίας της.

Ο εισαγγελέας αφού  μελετήσει τη σχετική μήνυση, θα αποφασίσει για το εάν θα την παραπέμψει για να δικαστεί στο αυτόφωρο ή όχι.

Τι καταγγέλλει η πλευρά Πολυζωγοπούλου

Ο Θέμης Σοφός, συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open αναφορικά με τα όσα έγιναν στην οικία της κ. Πολυζωγοπούλου και οδήγησαν στο ενεργοποιηθεί το panic button, σημείωσε: «Η πρώην σύζυγός του άνοιξε με κλειδιά που είχε στην κατοχή της και μπήκε στον αύλειο χώρο, χωρίς να συμμορφωθεί με τις εντολές του αστυνομικού. Υπήρξαν ύβρεις και αναγκάστηκε ο πατέρας της Σοφίας να βγει έξω για να ζητήσει από τους εισβολείς να φύγουν. Εκείνη τη στιγμή επικοινώνησε μαζί μου και της είπα να πατήσει άμεσα το panic button».

Πρόσθεσε ακόμη ότι από την ταραχή της η κ. Πολυζωγοπούλου λιποθύμησε. «Είναι μία γυναίκα κακοποιημένη βάναυσα με συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να χαρακτηριστική», τόνισε.