Skip to main content

Δεκάδες νέα δέντρα στο Άλσος Ευελπίδων μετά από συνεργασία Ε.Ε.Α. – Δήμου Αθηναίων – We4All

Δεντροφύτευση δεκάδων δέντρων μέσα στο Άλσος Ευελπίδων

Στη δεντροφύτευση δεκάδων δέντρων μέσα στο Άλσος Ευελπίδων, το μεσημέρι της Τρίτης 5/6, προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την εταιρεία We4All.

Έτσι, μέσω μίας κίνησης υψηλού συμβολισμού, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έστειλε το δικό του μήνυμα για την 5η Ιουνίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα στηρίζει την προσπάθεια να αποκτήσει η Αθήνα περισσότερους «πνεύμονες» πρασίνου. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου εστίασε στο μήνυμα που στέλνει το Ε.Ε.Α. ώστε να κινητοποιηθούν περισσότεροι φορείς προς αυτή την κατεύθυνση εξηγώντας ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ανάγκη για όλο τον πλανήτη. Επίσης ευχαρίστησε για τη συνεργασία τόσο τον Δήμο Αθηναίων όσο και την εταιρεία WE4ALL, με την οποία είχε ενώσει τις δυνάμεις του και πριν από κάποιους μήνες για τη δεντροφύτευση συνολικά 10.000 δέντρων σε περιοχές την Αττικής που στο παρελθόν είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές.

Την ανάγκη της ευρύτερης συνεργασίας με στόχο να πρασινίσει η Αθήνα τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος εξήγησε ότι στόχος του είναι να φυτευτούν συνολικά 5.000 δέντρα σε γειτονιές της πόλης έως το τέλος του έτους