Skip to main content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (ΓΕΛ)

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Δείτε τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις με βάση κείμενο από το διαδίκτυο με τίτλο «Η αξία του «ταξιδεύειν», απόσπασμα από το βιβλίο «Ταξιδεύοντας» του Νίκου Καζαντζάκη, αλλά και ποίημα του Κωστή Παλαμά, από τη συλλογή: Τα 100 καλύτερα ελληνικά ποιήματα.

Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό.

Την σκυτάλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πάρουν αύριο 1η Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, που θα διαγωνιστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ θα συνεχιστούν στις 4 Ιουνίου 2024 με τα μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Βιολογία.

Τα αποτελέσματα για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου. Όσον αφορά στις βάσεις εισαγωγής, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στα τέλη Ιουλίου.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις των θεμάτων. 

Πανελλήνιες 2024: Απαιτητικά τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία – Δείτε τις απαντήσεις

naftemporiki.gr