Skip to main content

Conference League: Συνεχίζεται η προσέλευση φιλάθλων για τον τελικό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς άξονες της Αττικής

INTIME NEWS

Περί τους 5.000 αστυνομικούς βρίσκονται επί ποδός, καθώς στα μέτρα θα εμπλακούν όλες οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ

Συνεχίζεται η προσέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena, για τον τελικό του Conference League.

Για τον λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους οδικούς άξονες των λεωφόρων Ποσειδώνος, Συγγρού, Βασ. Αμαλίας, Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, Κύμης, στην Αττική οδό και στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου ΑΕΚ Arena.

Σημειώνεται ότι οι αποστολές των ομάδων των δύο φιναλίστ έχουν ήδη αναχωρήσει από τα ξενοδοχεία όπου διέμεναν και βρίσκονται πλέον στο γήπεδο.

INTIME NEWS

5.000 αστυνομικοί επί ποδός

Πάνω από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, καθώς στα μέτρα θα εμπλακούν όλες οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Στόχος η εξασφάλιση συνθηκών ομαλής διεξαγωγής της αθλητικής αναμέτρησης και των παράλληλων εκδηλώσεων, όπως επίσης η προστασία αθλητών και λοιπών αθλητικών παραγόντων, θεατών, επισήμων, αξιωματούχων, δημοσιογράφων.

Τα μέτρα έχουν να κάνουν επίσης με την την εξασφάλιση συνθηκών ομαλής συγκέντρωσης, παραμονής και μεταφοράς των φιλάθλων, την εξασφάλιση άνετης προσέλευσης – παραμονής και αποχώρησης των φιλάθλων από την εγκατάσταση, με ιδιαίτερη μέριμνα για άτομα με αναπηρία, αλλά και την πρόληψη πράξεων βίας.

Προσωποποιημένο εισιτήριο και σωματικός έλεγχος

Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο εισιτήριο, το οποίο είναι αυστηρά προσωποποιημένο καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Με την άφιξή τους στο γήπεδο θα κατευθύνονται στα ανάλογα σημεία πρόσβασης θεατών ενώ θα κληθούν εκ νέου να επιδείξουν το εισιτήριό και την ταυτότητά τους και θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο.

Στα εισιτήρια που έχουν λάβει μέσω της εφαρμογής της UEFA υπάρχουν όλοι οι σχετικοί όροι καθώς και τα αντικείμενα που απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους οι φίλαθλοι.

Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο βρεθεί να κατέχουν οποιοδήποτε απαγορευμένο αντικείμενο, θα απομακρύνονται από τον χώρο και θα προσάγονται σε αστυνομική υπηρεσία.