Skip to main content

Προφυλακίστηκαν οι γονείς του νεογνού που βρέθηκε πεταμένο σε χωματερή

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Κατά την απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν ότι το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και στη συνέχεια ότι το σκότωσαν

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι γονείς του νεογνού οι οποίοι κατηγορούνται ότι το σκότωσαν  και το πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών σε χωματερή της Βραυρώνας.

Αρνήθηκαν ότι το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και στη συνέχεια ότι το σκότωσαν

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν ότι το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και στη συνέχεια ότι το σκότωσαν.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Την Πέμπτη η απολογία της κατηγορουμένης

Τι υποστήριξε η μητέρα του βρέφους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη μητέρα υποστήριξε ότι όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και στη συνέχεια ανακτώντας τις αισθήσεις της, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε,  διαπίστωσε ότι το βρέφος ήταν νεκρό καθώς δεν είχε σφυγμό και ήταν μελανιασμένο.

«Το έβαλα σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξα»

«Πανικοβλήθηκα. Το έβαλα σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξα. Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ» φέρεται να  είπε στην ανακρίτρια και  ζήτησε να μην προφυλακιστεί, γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά, καθώς στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό.

Μάλιστα, αλλάζοντας άρδην την προανακριτική του κατάθεση, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Βραυρώνα: Νεκρό στα σκουπίδια βρέθηκε το νεογνό

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεογνού που βρέθηκε νεκρό

naftemporiki.gr