Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Αγορεύει η εισαγγελέας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Intime News/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι είναι θύμα δικαστικής πλάνης

Με την αγόρευση της Εισαγγελέως της Έδρας συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Η 35χρονη μητέρα της, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία από πρόθεση, οδηγήθηκε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.

Επί 9 ημέρες έδινε την δική της εκδοχή για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, προσπαθώντας να πείσει δικαστές κι ενόρκους ότι δεν δολοφόνησε το παιδί της.

Ότι είναι θύμα δικαστικής πλάνης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε κατ’ επανάληψη.

«Έχουμε κάνει 89 συνεδριάσεις έχουν εξεταστεί 60 μάρτυρες, επί 9 ημέρες απολογείτο η κατηγορούμενη. Θεωρώ ότι είμαστε σε ώριμο στάδιο για να μιλήσει η δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πολλοί. Η Δικαιοσύνη όχι. Καλείστε κ. πρόεδρε να κρίνετε τι ακριβώς συνέβη για να οδηγηθείτε σε δίκαιη κρίση. Είμαι πεπεισμένη ότι θα πράξετε το καθήκον σας», είπε η Εισαγγελέας αρχίζοντας την αγόρευσή της.

Αρχικά, η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε εκτενώς στην σχέση της κατηγορουμένης με τον πρώην σύζυγό της, στα παιδιά της οικογένειας, αλλά και στην ανακοπή που υπέστη η μικρή Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 και τις προσπάθειες των γιατρών που έκαναν για να την επαναφέρουν στη ζωή.