Skip to main content

Θανατηφόρα επίθεση σκυλιών σε 50χρονη: Δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές – Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο θάνατός της γυναίκας επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές

Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε σε όλο της το σώμα και στο κεφάλι η 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση τριών μεγαλόσωμων σκύλων, την Κυριακή.

Όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της άτυχης γυναίκας, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα.

Ο θάνατός της γυναίκας επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης.

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου στην 50χρονη

Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα).

Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Ο 37χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος.

Κατά πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ