Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Άρχισε η δίκη της 34χρονης για τη δολοφονία Μαλένας και Ίριδας

Intime News/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 15 Δεκεμβρίου

Άρχισε η δεύτερη δίκη της 34χρονης από την Πάτρα για τη δολοφονία των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. 

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, ο οποίος είχε ζητήσει από την Νομική Βοήθεια να του διοριστεί δικηγόρος, καθώς ο ίδιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

«Εκανα κάθε προσπάθεια για να κρατήσω τους δύο δικηγόρους μου. Δεν κατέστη δυνατόν για οικονομικούς λόγους.  Εκανα αίτηση για να μου διορίσουν δικηγόρο από τη νομική βοήθεια, αλλά απορρίφθηκε λόγω εκπρόθεσμης υποβολής».

Ο συνήγορος της κατηγορουμένης, δεν συναίνεσε στο αίτημα αναβολής κάνοντας λόγο για «ταλαιπωρία της κατηγορουμένης», με την εισαγγελέα να ζητεί την απόρριψη του αιτήματος.

«Το αίτημα αναβολής υποβάλλεται καταχρηστικά. Δεν έχω πειστεί. Δεν είναι δυνατόν και οι δύο πληρεξούσιοι δικηγόροι να μην τον έχουν ενημερώσει, για την ημερομηνία που θα έπρεπε να υποβάλει το αίτημα για να μην θεωρηθεί εκπρόθεσμο», ανέφερε η εισαγγελέας.

Στη συνέχεια, το δικαστήριο κάλεσε την κατηγορούμενη για να δώσει τα στοιχεία της. Σε ερώτηση της προέδρου αν υπάρχουν άλλα παιδιά, εκείνη απάντησε: «όχι, δυστυχώς».

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 15 Δεκεμβρίου, λόγω της άλλης δίκης της κατηγορουμένης που διεξάγεται σήμερα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.