Skip to main content

Νέο Ηράκλειο: Συλλήψεις ανηλίκων που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ανήλικους στον ΗΣΑΠ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ελαφρά τραυματίστηκε ένα από τα θύματα- Κατασχέθηκε πιστόλι ρέπλικα

Για απόπειρα ληστείας και σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το βράδυ της Τρίτης, εντός του σταθμού ΗΣΑΠ «Ηράκλειο», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «Αριάδνη».

Ειδικότερα, δύο άλλοι ανήλικοι εισήλθαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Νέα Ιωνία» και επιβιβάστηκαν σε συρμό με κατεύθυνση προς Μαρούσι, όπου τους προσέγγισε ομάδα νεαρών ατόμων, ζητώντας να τους παραδώσουν τα χρήματά τους.

Αφού τα ανήλικα θύματα αρνήθηκαν να παραδώσουν τα χρήματά τους, η ομάδα νεαρών ατόμων τούς χτύπησε με κλωτσιές, τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν εξ αυτών, και αποβιβάστηκαν στον σταθμό Η.Σ.Α.Π. «Ηράκλειο».

Αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα δύο ανήλικους και μετά από έρευνα στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστικό πιστόλι ρέπλικα. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Ηρακλείου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.