Skip to main content

Κίνηση στους δρόμους: Όλος ο χάρτης είναι «κόκκινος»

© Intime p.a.

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Πολύ δύσκολες συνθήκες επικρατούν στους δρόμους της Αττικής, όπου έφτασε τα ξημερώματα η κακοκαιρία Elias. «Όλος ο χάρτης είναι κόκκινος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμωνας Λογοθέτης.

Όπως είπε, η κίνηση σήμερα είναι περισσότερη από αυτή που έχουμε συνηθίσει και σε σημεία που δεν έχουμε συνηθίσει. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η άνοδος της Πειραιώς όπου στην Πέτρου Ράλλη είναι ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα μέχρι την Ομόνοια και η κίνηση συνεχίζει στη Σταδίου.

Αντίστοιχα, στην Ηλιουπόλεως, όπου η κίνηση ξεκινάει από το μετρό του Αγίου Δημητρίοιυ και φτάνει μέχρι την Αρδηττού, και στρίβοντας δεξιά συνεχίζει σε όλο τον άξονα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας και την Κηφισίας, και μέχρι την Κηφισιά η κίνηση διεξάγεται σημειωτόν.

Και η κάθοδος της Κηφισίας είναι το ίδιο δύσκολη, ενώ συμφόρηση παρατηρείται και στις δύο κατευθύνσεις στον Κηφισό. Στη λεωφόρο Συγγρού, η κίνηση ξεκινάει από την Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στη Μεσογείων προς το κέντρο, στην Βάρης- Κορωπίου προς το αεροδρόμιο, στην Ποσειδώνος προς Πειραιά (από την Αλίμου και μέχρι τον Φλοίσβο), στην Αμαλίας, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους