Skip to main content

Σύνταγμα: Διαδήλωση-ανάθεμα στις νέες ταυτότητες (φωτογραφίες)

INTIME

Προσαγωγές ατόμων με κουκούλες που προκάλεσαν επεισόδια

Μετά τις τεράστιες ουρές στα αστυνομικά τμήματα, για να βγάλουν ταυτότητες προτού  γίνουν υποχρεωτικές αυτές με το τσιπάκι, όπως υποστηρίζουν, οι  πολέμιοι των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, με  σταυρούς, εικόνες της Παναγίας, θρησκευτικά «λάβαρα», και  σημαίες της  Ελλάδας, διαδήλωσαν στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά».

Ως γνωστόν, οι αντιδρώντες θεωρούν πως οι νέες ταυτότητες έχουν «τσιπάκι» παρακολούθησης και το χάραγμα του… «666». Μάλιστα δεν έχουν διστάσει να τα βάλουν με κάποιους ιεράρχες που διαφωνούν με την θέση τους.

Εντωμεταξύ, σε προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία  όταν ομάδα ατόμων με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες προκάλεσε επεισόδια.

Δείτε φωτογραφίες:

INTIME

Το κάλεσμα για το συλλαλητήριο έγινε διαδικτυακά, και από ότι φάνηκε είχε πολλά ευήκοα ώτα. Οι διαδηλωτές δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

INTIME
INTIME
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Εντωμεταξύ, σε προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία  όταν ομάδα ατόμων με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες προκάλεσε επεισόδια. Συνολικά προσήχθησαν 32 άτομα.