Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη – Στο νοσοκομείο παραμένουν 3 τραυματίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η κατάσταση των τραυματιών

Εξιτήριο από το «Κοργιαλένειο» πήρε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, που έχασε τη ζωή του κατά τη φονική επιδρομή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία άτομα που τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο, η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη έπειτα από πλήρη καρδιολογικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες στις 19:00.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις Έλληνες (εκ των οποίων δύο αναμένεται να πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας). Επίσης ο Κροάτης που νοσηλευόταν στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα πήρε εξιτήριο νωρίτερα σήμερα.

Ειδικότερα:

  • Ένας 48χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να τού δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  • Ένας 47χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να τού δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  • Ένας 26χρονος Ελληνας νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.
  • Ένας 37χρονος Κροάτης που νοσηλευόταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

naftemporiki.gr