Skip to main content

Εύβοια: «Γιατρός» …ξεχνούσε να πληρώνει στις διακοπές του

Προφασιζόμενος τον γιατρό και με πρόσχημα ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του κι ότι η τραπεζική του κάρτα αντιμετώπιζε τεχνικό πρόβλημα, έκανε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών χωρίς να καταβάλει αντίτιμο.

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Κύμης έπεσε άνδρα που παρίστανε τον γιατρό και εξαπατούσε επιχειρήσεις στην Εύβοια.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία και διερεύνηση της υπόθεσης και ο εν λόγω επιτήδειος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κύμη, κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου, επισκεπτόμενος ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης, προφασιζόμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα ότι αφενός μεν είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και αφετέρου δε ότι η τραπεζική του κάρτα αντιμετώπιζε τεχνικό πρόβλημα, ο συλληφθείς έκανε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών χωρίς να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης, έχει εξαπατήσει συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο συλληφθείς, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για συναφή αδικήματα, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.