Skip to main content

Ρέθυμνο: Δύο τραυματίες από πυρά σε καφενείο – Βαριά ο ιδιοκτήτης

ΑΞΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ / rethemnosnews.gr

Στη 1:00 τα ξημερώματα, σε χρόνο που έκλεινε το καφενείο στην Αξό, άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές, ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε και δεύτερο άτομο.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Θ

Τραυματίστηκε ελαφρά και 57χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καφενείο και δέχτηκε βλήμα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκη, ο 50χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, σε χρόνο που έκλεινε το καφενείο στην Αξό. Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές, ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε και το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο. Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ για το αιματηρό περιστατικό και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν αρχικώς στο κέντρο υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από νωρίς πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη ή δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες δεν υπάρχουν, ωστόσο η αστυνομία φέρεται να εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές. Από το σημείο της επίθεσης η αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.