Skip to main content

Πυρκαγιές: Η TUI ακυρώνει όλα τα τουριστικά πακέτα στην Ρόδο, μέχρι και τις 11 Αυγούστου

Για όσους είχαν κλείσει διακοπές σε όλα τα ξενοδοχεία που έχουν επηρεαστεί από τις φωτιές

Πλήγμα για τον τουρισμό στην Ρόδο αποτελεί η απόφαση της TUI να αναστείλει όλα τα πακέτα διακοπών στη Ρόδο μέχρι μέχρι και τις 11 Αυγούστου, καθώς οι καταστροφικές πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται στο ελληνικό νησί, ενώ κανείς δεν ξέρει τι έπεται.

Η γερμανική ταξιδιωτική εταιρεία ακύρωσε αρχικά όλες τις πτήσεις προς το νησί μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου, αλλά έδωσε νέα παράταση με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται πτήσεις μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της TUI δήλωσε:

“Οι ομάδες μας στη Ρόδο εργάζονται ακούραστα για να υποστηρίξουν τους πελάτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στα νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού. Πέντε πτήσεις επαναπατρισμού έφεραν εκατοντάδες πελάτες στο σπίτι τους ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να επιστρέψουν όλοι πίσω το συντομότερο δυνατό”

Ζητάμε να συνεχίσουν να ακολουθούν τις συμβουλές των τοπικών αρχών και να διατηρούν επαφή με τους αντιπροσώπους μας.

Δεν πραγματοποιούμε καμία εξερχόμενη πτήση προς τη Ρόδο μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Επίσης, ακυρώνουμε τα ταξίδια για όσους είχαν κλείσει την διαμονή τους στα επηρεαζόμενα ξενοδοχεία μέχρι και την Παρασκευή 11 Αυγούστου”.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με τους πελάτες μας στην περίπτωση που τα ξενοδοχεία τους έχουν πληγεί ενώ και οι ίδιοι οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου ή να απευθυνθούν σε ένα από τα καταστήματα λιανικής TUI.

Όλοι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα για τροποποίηση των διακοπών τους”