Skip to main content

«Κλέων»: Οι αλλαγές στην λειτουργία του Εφετείου της Αθήνας, λόγω του καύσωνα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Λόγω της μερικής λειτουργίας των κλιματιστικών μηχανημάτων, δημιουργείται επείγουσα περίπτωση λήψης απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης.

Υπολειτουργεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου και την Παρασκευή 14 Ιουλίου το Εφετείο της Αθήνας λόγω του καύσωνα «Κλέων». Με απόφαση της διοίκησης, αναστέλλεται αύριο και μεθαύριο μέρος των εργασιών του.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αναστολή των εργασιών από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη του ωραρίου στις 15.00, ενώ, για το χρονικό διάστημα από τις 07.00 έως τις 12.00 η οργάνωση του χρόνου εργασίας και ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απασχολούνται ανά τμήμα καθορίζεται από τον αρμόδιο προϊστάμενο.

Η εκδίκαση των ποινικών δικών που έχουν προσδιοριστεί εντός του διαστήματος αυτού ή τυχόν αναβολή, είτε διακοπή θα αποφασίζεται από το οικείο δικαστήριο.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που έλαβε το Εφετείο της Αθήνας, «λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην κτηριακή υποδομή του Εφετείου Αθηνών και κυρίως λόγω της μερικής λειτουργίας των κλιματιστικών μηχανημάτων, δημιουργείται επείγουσα περίπτωση λήψης απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη της θερμικής καταπόνησης.