Skip to main content

Αλεξανδρούπολη: Στη φυλακή ο 33χρονος που παρέσυρε θανάσιμα 57χρονο μετά από διαπληκτισμό

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή.

Την προφυλάκιση του 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος στις 7 Ιουλίου, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 57χρονο κάτοικο Γεμιστής του δήμου Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα τον θάνατό του μετά από τριήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, αποφάσισε ο ανακριτής, μετά τη σημερινή απολογία του κατηγορουμένου.

Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο 57χρονος που χτυπήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων μετά από διαπληκτισμό

Ο 33χρονος Τούρκος, κάτοικος Γαλλίας, συνελήφθη μετά το συμβάν, την περασμένη Παρασκευή, και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία απολογίας για σήμερα το πρωί.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του και τη μετατροπή της αρχικής κατηγορίας, από απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή του στο κατάστημα κράτησης της Κομοτηνής.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στον 57χρονο, που κατέληξε χθες κατά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Από αυτή φέρεται να επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατός του ήταν απόρροια βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης με μεγάλο βαθμό αιμορραγίας, που προκλήθηκε από την παράσυρσή του από το όχημα του 33χρονου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ