Skip to main content

Κορυδαλλός: Βρέθηκε DNA των νεκρών στο όχημα – οπλοστάσιο του Νέου Κόσμου

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο στις 09/06/2023. Φωτ. Β. ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI

Το όχημα είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα στην οδό Φανοσθένους στον Νέο Κόσμο

Δείγμα DNA των δύο ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στη μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό, βρέθηκε στο όχημα το οποίο είχε εντοπιστεί στον Νέο Κόσμο με βαρύ οπλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα στην οδό Φανοσθένους στον Νέο Κόσμο. Aστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η πινακίδα του οχήματος ήταν πλαστή και στην συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι ήταν κλεμμένο από τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.

Όπως διαπιστώθηκε, η κάτοχος του αυτοκινήτου είχε δηλώσει την κλοπή του από τις αρχές του έτους και μάλιστα είχε αποζημιωθεί σχετικά από την ασφαλιστική της εταιρεία και έτσι το όχημα είχε περάσει στην κατοχή της ασφαλιστικής.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν δύο Καλάσνικοφ και δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια, φυσίγγια και χειροβομβίδα. Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι τα δύο Καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ελέγχου για τα δύο πιστόλια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άνδρα νεκρό μέσα σε I.X.

Ο δεύτερος άνδρας που βρισκόταν στο Ι.Χ. επιχείρησε να διαφύγει αιμόφυρτος ωστόσο εντοπίστηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά, σε υπόγειο γκαράζ.

Διαβάστε επίσης:

Κορυδαλλός: Πάνω από 20 σφαίρες στον οδηγό – Τα ευρήματα ιατροδικαστή και αρχών