Skip to main content

Πανελλαδικές 2023: Με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις στα ΓΕΛ

Giannis Dimitropoulos / SOOC

Το Naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό.

Με την εξέταση σε τρία μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τουςυποψήφιους των των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά, οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας θα εξεταστούν στη Βιολογία.

Επιπλέον, αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα αρχίσουν τις εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σημειώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, με θέμα την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων. Στη σύσγκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Χρήστος Κίττας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Σωκράτης Κάτσικας και ανώτατα υπηρεσιακά στελέχη.

Το Naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό.