Skip to main content

Καβάλα: Βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του

ΕΛΑΣ

Η κοπέλα έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά ηλικίας ενός και επτά ετών. Εξετάζεται αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 51χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του σε χωριό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη, και τον συνέλαβαν σε περιοχή της Θράκης. Ο ίδιος δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει μαζί με το συνήγορό του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Η 26χρονη κόρη του φέρεται να κατήγγειλε η ίδια τον συστηματικό βιασμό της για πολλά χρόνια, πριν από την ενηλικίωσή της. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για 18 χρόνια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά ηλικίας ενός και επτά ετών. Οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Ο 51χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του, εκμεταλλευόμενος νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κόρη του, αναφέρουν οι πληροφορίες που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Ο κατηγορούμενος έχει πέντε παιδιά και, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής θα εξετάσει και τα υπόλοιπα παιδιά προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και αυτά.