Skip to main content

Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν σε βυθισμένο αυτοκίνητο στο λιμάνι

Δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, αναμένεται πραγματογνωμοσύνη από τους ειδικούς.

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά άντρα που βρέθηκαν σε βυθισμένο αυτοκίνητο στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, το κρανίο και η ταυτότητα του αγνοούμενου από το 2006, βρέθηκαν από τον δύτη, το πρωί της Τετάρτης (14/2), στο πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι του νησιού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για άντρα αγνοούμενο από την περιοχή Καρουσάδες.

Δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, αναμένεται πραγματογνωμοσύνη από τους ειδικούς και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ στο λιμάνι έχει κληθεί συγγενικό πρόσωπο του άτυχου άνδρα.

Σημειώνεται ότι χθες την Δευτέρα, εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας για αρκετά χρόνια και μέσα σε αυτό υπήρχαν ανθρώπινα οστά. Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα οστά αφορούσαν τον δεξιό μηρό και την κνήμη, ενώ υπήρχαν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Αναφορικά με την ανεύρεση Ι.Χ. οχήματος και τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του νέου λιμένα Κέρκυρας, γνωρίζεται ότι συνεχίστηκαν οι έρευνες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν επιπλέον ανθρώπινα οστά καθώς και αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα πορτοφόλι, που περιείχε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και αφορά σε 55χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείς το έτος 2006.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση πρόκειται να ζητηθεί η λήψη δείγματος γενετικού υλικού από συγγενικό πρόσωπο προς ταυτοποίηση των οστών.