Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε από το Ηράκλειο ο Πανιώνιος, 1-0 τον Εργοτέλη

Ο Πανιώνιος έκανε μια χαρά τη δουλειά του στο Ηράκλειο, πήρε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον Εργοτέλη με 1-0 για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας και βρίσκεται πολύ κοντά στους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ήταν όμως ουσιαστική και κατόρθωσε να βρει το νικητήριο γκολ με τον Καραμάνο στο 17ο λεπτό.

Τα συγχαρητήρια, πάντως, πρέπει να πάνε στην πλευρά του Εργοτέλη, αφού παρά τα τόσα προβλήματά τους οι παίκτες της ηρακλειώτικης ομάδας έδωσαν ό,τι είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, διοίκηση ουσιαστικά δεν υπάρχει μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη, ο κίνδυνος διάλυσης είναι ορατός και πιθανό ενδεχόμενο, αλλά εκείνοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. 

Στο 42΄ ο Μπακασέτας είχε δοκάρι, ενώ στο 45΄ ο Μάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο, για να φύγουν τελικά οι «κυανέρυθροι» με τη δεύτερη νίκη τους σε λιγότερο από ένα μήνα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο και την ίδια έδρα, καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 στις 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.