Skip to main content

Μοσχάτο: Συνελήφθη η γυναίκα που ήταν μαζί με τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος

INTIME NEWS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Σε βάρος της 47χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Στη σύλληψη μιας 47χρονης γυναίκας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε χθες το απόγευμα απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, η 47χρονη η οποία είχε εντοπιστεί και προσαχθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά, φαίνεται να ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για οικονομικές διαφορές που είχαν καθώς ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σημειώνει πως στη διάρκεια της συζήτησαν υπήρξε ένταση μεταξύ τους, και κάποια στιγμή εκείνη του επιτέθηκε- όπως η ίδια ισχυρίζεται- με ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει με αυτό, χωρίς να τα καταφέρει.

Έπειτα, όπως υποστηρίζει, παρότρυνε τον άνδρα να απαγχονιστεί χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο βρόχο που φαίνεται πως είχε ετοιμάσει ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα. Όταν ανέβηκε στην καρέκλα και πέρασε στον λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο, εκείνη τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σε βάρος της 47χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά.