Skip to main content

Κιβωτός του Κόσμου: Δεν θα παραστεί στο δικαστήριο αύριο ο πατήρ Αντώνιος

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / Intime News

Ο πατήρ Αντώνιος κλήθηκε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες άλλων τροφίμων της Κιβωτού.

Δεν θα παραστεί ενώπιων των Εισαγγελέων ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος είχε λάβει κλήση για αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ειδικότερα, η κλήση από τους Εισαγγελείς Ανηλίκων, αφορούσε την σχετική έρευνα που διενεργούν. Για τον λόγο αυτό, κλήθηκε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες άλλων τροφίμων της Κιβωτού.

Παρ’ όλα αυτά, αύριο θα παραστούν οι δικηγόροι του πατρός Αντώνιου, οι οποίοι θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία δύο ή τριών εβδομάδων για να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις του πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ερευνώνται ακόμη τρεις υπάλληλοι που κατηγορούνται για σωματική κακοποίηση των τροφίμων, οι οποίοι έχουν λάβει προθεσμία ώστε να δώσουν τη Δευτέρα ανωμοτί κατάθεση. Ωστόσο, αναμένεται μερικοί από αυτούς να ζητήσουν εκ νέου προθεσμία για να απολογηθούν.