Skip to main content

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Απολογείται ένας ακόμη ανήλικος

INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας όγδοος ανήλικος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός Ελλάδας

Ένας ακόμη ανήλικος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας. Υπενθυμίζεται ότι χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι ακόμη δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη.

Το προηγούμενο Σάββατο είχαν απολογηθεί άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι τρεις προφυλακίστηκαν. Ο τέταρτος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον συγκεκριμένο ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης  από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας όγδοος ανήλικος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι εμπλεκόμενοι έφηβοι βίαζαν τον 15χρονο για τουλάχιστον έναν μήνα, βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τις πράξεις τους και εν γένει λειτουργούσαν ως εγκληματική ομάδα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που έχουν καταγράψει οι κατηγορούμενοι, ενώ εξετάζουν τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών που φέρεται να ήταν μπροστά την ώρα του ομαδικού βιασμού.

Βάσει πληροφοριών οι κατηγορούμενοι φέρεται να έχουν παραδεχθεί τις αποτρόπαιες πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού, ισχυριζόμενοι ότι ήταν όλα στο πλαίσιο ενός «παιχνιδιού» που «ξέφυγε».