Skip to main content

Ομόνοια: Χειροπέδες σε δύο επιβαίνοντες σε ΙΧ – Να διαφύγει επιχείρησε ο ένας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αστυνομικός ακινητοποίησε εν κινήσει αυτοκίνητο και δράστη.

Δύο αλλοδαποί, 23 και 34 ετών, συνελήφθησαν βραδινές ώρες του Σαββάτου στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). Κατηγορούνται για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της παράβαση του νόμου περί όπλων και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή τούς εντόπισαν να επιβαίνουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που απασχολούσε ως κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους επιβαίνοντες να εξέλθουν από το όχημα, με τον 23χρονο να πετά κατσαβίδι κατά την αποβίβασή του και τον 34χρονο να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, ξεκινώντας το όχημα που οδηγούσε, προσπαθώντας να τους εμβολίσει.

Άμεσα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ένας εκ των αστυνομικών εισήλθε εντός του οχήματος που ήταν εν κινήσει και κατόρθωσε να ακινητοποιήσει, τόσο το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τα κλειδιά από τη μίζα, όσο και τον 34χρονο, που προσπάθησε με κάθε τρόπο να ματαιώσει τη σύλληψή του.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.