Skip to main content

Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Κακλαμάνη στη Βουλή: «Τα σόου σας να τα κάνετε αλλού»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Σας καλώ να μπλοκάρουμε την απόπειρα μπαζώματος» είχε πει νωρίτερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκλήθηκε στη Βουλή.

Αφορμή ήταν η παρατήρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο προγραμματισμός της συζήτησης του πορίσματος των Τεμπών δεν τέθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων.

«Μήπως έγινε Διάσκεψη των Προέδρων μετά την τελευταία συνεδρίαση και δεν το πήραμε χαμπάρι; Όχι δεν έχει αποφασίσει κανένα όργανο. Σας καλώ να μπλοκάρουμε την απόπειρα μπαζώματος. Έγινε στα μουλωχτά η διαδικασία. Απευθύνομαι σε όλη την υπόλοιπη αντιπολίτευση και σας ζητώ να ενεργήσουμε μαζί», είπε κατά την ομιλία της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας την αντιπολίτευση να εμποδίσει την αυριανή διαδικασία.

«Τα σόου σας να τα κάνετε αλλού και όχι μέσα στη Βουλή», απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Η κυρία Κωνσταντοπούλου απουσίαζε από τη Διάσκεψη, υπήρχαν εκπρόσωποι όλων των άλλων κομμάτων» είπε ο κ. Κακλαμάνης, επικαλούμενος και τα πρακτικά της συνεδρίασης, όπου προγραμματίστηκε η συζήτηση για με το πόρισμα, με την προϋπόθεση ότι θα είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως η προανακριτική επιτροπή.