Skip to main content

Γ. Καραμέρος: Η Ν.Δ. τελειώνει πριν καν αρχίσει την Προανακριτική με αντισυνταγματική εντολή Μητσοτάκη

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ΕUROKINISSI)

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει την προανάκριση και τις καθημερινές αποκαλύψεις»

Για «νέα συγκάλυψη» κατηγόρησε τη Ν.Δ. και τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, εν μέσω της νέας αντιπαράθεσης που έχει πυροδοτήσει το αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου να παραπεμφθεί απευθείας στο δικαστικό συμβούλιο.

«Η Νέα Δημοκρατία τελειώνει πριν καν αρχίσει την Προανακριτική με αντισυνταγματική εντολή Μητσοτάκη, προκειμένου ο ίδιος να αποφύγει να κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μάρτυρας για να απολογηθεί για το διπλό έγκλημα στα Τέμπη. Όπως και στο μπάζωμα, ο Τριαντόπουλος απλά εκτελεί τις εντολές του» σημείωσε ο κ. Καραμέρος.

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει την προανάκριση και τις καθημερινές αποκαλύψεις. Οι πολίτες, είτε είναι υπουργοί είτε όχι, δεν επιλέγουν τους εισαγγελείς και δικαστές ενώπιον των οποίων θα λογοδοτήσουν, όπως εκ του πονηρού κάνει ο Τριαντόπουλος» τόνισε, προσθέτοντας: «Πρώτα έλεγχος από τη Βουλή. Να σεβαστεί το Σύνταγμα η Νέα Δημοκρατία. Όχι νέα συγκάλυψη».