Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαινίασε τα γραφεία του παρουσία πλήθους υποστηρικτών – «Υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας» στον ΣΥΡΙΖΑ»

EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας

Απείλησε μς «πρωτοβουλίες από την βάση» Ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει δικό του κόμμα

Τα γραφεία του στην περιοχή του Ταύρου εγκαινίασε απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσία πλήθους υποστηρικτών του και καπνογόνων, ενόψει της διεκδίκησης επανεκλογής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα εγκαίνια προσήλθαν συνεργάτες και εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής περίπου 5.000 εθελοντές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν στην καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το επιτελείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στα γραφεία περίπου 1.500 άνθρωποι.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κασσελάκης είπε ότι υπάρχει «έλλειμμα δημοκρατίας» στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει δικό του κόμμα. Μάλιστα, επισήμανε ότι θα ήταν τιμή του να επανεκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το συνεδριο θα ακυρώσει την απόφαση για τον αποκλεισμό του από την εκλογική διαδικασία.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, ο κ. Κασσελάκης είπε:  με«Αν αναβάλουν το συνέδριο θα πάρουμε πρωτοβουλίες, η βάση θα πάρει» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα κεντροαριστερών δήθεν συμφερόντων χωρίς τη βούληση της βάσης».

Ποια γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το «παρών»

Μεταξύ των γνωστών στελεχών που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Θάνος Μωραΐτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια

EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας
EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας
EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας