Skip to main content

Κίνηση Μητσοτάκη με πολιτικό συμβολισμό: Αποχώρησε στον Ν. Παππά, επέστρεψε με τον Νίκο Ανδρουλάκη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε από την αίθουσα

Σε μία κίνηση με πολιτικό συμβολισμό προχώρησε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Μετά την ομιλία του και όταν ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε από την αίθουσα.

Επέστρεψε όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να σηματοδοτήσει αποστάσεις από τον Νίκο Παππά, υπενθυμίζοντας με τη στάση του την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο. Παράλληλα, θέλησε να δείξει ότι αναγνωρίζει σαν αντίπαλο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται στη δευτερολογία του να απαντήσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Γενικότερα ο κ. Μητσοτάκης έχει δείξει διάθεση συνεννόησης με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο πήρε στο τηλέφωνο και συνεχάρη την Κυριακή της εκλογής του, ζητώντας του μάλιστα να συναντηθούν. Το ΠΑΣΟΚ απάντησε λέγοντας ότι οι ρόλοι είναι θεσμικοί και στο πλαίσιο αυτό, εφόσον υπάρξει επίσημη πρόσκληση, ο πρόεδρός του θα ανταποκριθεί.