Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Με «καρφιά«» η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η παροιμία περί διχόνοιας, με την οποία απάντησε η Άννα Διαμαντοπούλου στον Χάρη Δούκα

 «Η ομόνοια χτίζει σπίτια κι η διχόνοια τα γκρεμίζει» ήταν η απάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου, έξω από την Χαριλάου Τρικούπη, λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του κόμματος, απαντώντας στις χθεσινές αιχμές του Χάρη Δούκα, μέσω πηγών του περιβάλλοντός του, ότι δεν υπηρετείται η ενότητα, καθώς δεν μπήκαν όλοι οι υποψήφιοι στο Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, ούτε οι θέσεις κατανεμήθηκαν δίκαια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δούκας,  αποδέχτηκε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να μετέχει στο «Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο» του ΠΑΣΟΚ.

Την δυσαρέσκειά τους, για τις αλλαγές Ανδρουλάκη και για το ότι δεν είναι μέλος του νέου Πολιτικού Γραφείου, εξέφρασε ο Μιχάλης Κατρίνης

Σε συνέντευξή του στον Real FM κ ο Τομεάρχης Άμυνας του Κινήματος κ. Κατρίνης ανέφερε: «Επειδή υπήρχε αυτή η εκτίμηση ότι θα υπάρχει μια συνθετική πρόταση, εκτιμώ ότ θα μπορούσε να συμπεριλάβει όλους τους υποψηφίους των τελευταίων εσωκομματικών εκλογών».

«Πιστεύω ότι ο κύριος Ανδρουλάκης πλέον έχει κάθε δυνατότητα να κάνει αυτό το οποίο πιστεύει λαμβάνοντας υπόψιν βεβαίως τα μηνύματα των εκλογών που είναι η σύνθεση», ανέφερε από τη μεριά της σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 η Νάντια Γιαννακοπούλου χωρίς να εξηγεί βέβαια αν υπάρχει η σύνθεση στις επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη.