Skip to main content

Π. Κουρουμπλής στο Naftemporiki TV: Ο αποκλεισμός Κασσελάκη είναι ό,τι χυδαιότερο

Ο κ. Κουρουμπλήςαναφέρθηκε και στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «On Politics», με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο, ο κ. Κουρουμπλής ανάφερε ότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να «καταναλώνει ενέργεια» για θέματα που επαφίονται της καθημερινότητας των πολιτών, «έχει μπει σε μια ατέρμονη, άκαρπη, εγωκεντρική συζήτηση του καθενός, τα προσωπικά του καθενός, τα απωθημένα του καθενός σε ένα κόμμα της αριστεράς που αυτά έπρεπε να τα έχει ξεχασμένα. Δυστυχώς έχουμε φτάσει τώρα να συζητάμε αν θα γίνει συνέδριο».

«Συνέδριο χωρίς εκλογές για ανάδειξη Προέδρου, χωρίς συνέδριο δεν γίνεται», σημειώνοντας ότι χρειάζεται ένα «συνέδριο που δεν θα το αμφισβητήσει κανείς».

«Καλώ όλους ένθεν και ένθεν τους φωνασκούντες να κατεβάσουν τους τόνους», επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχολιάζοντας τον αποκλεισμό Κασσελάκη ανέφερε: «Ο αποκλεισμός Κασσελάκη είναι ό,τι χυδαιότερο». Υπογράμμισε δε ότι πρέπει να κατέβει υποψήφιος ο κ. Κασσελάκης και «ας τον στείλουν (οι ψηφοφόροι) στο πολιτικό περιθώριο, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Αυτόν τον τρόπο (τον αποκλεισμό), όσοι τον επέλεξαν, είναι εκτός πολιτικής σκέψης, γιατί μάλλον τον δυναμώνουν, αν δούμε και τις δημοσκοπήσεις».