Skip to main content

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απάντηση στον Κ. Τασούλα μέσω TikΤok – «Από τότε που μπήκαμε στη Βουλή έχετε βρει τον μπελά σας»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Αγαπητέ κύριε Τασούλα, ο σοφός ελληνικός λαός, μας εξέλεξε στη Βουλή του - Αυτό λέγεται Δημοκρατία»

Νέο βίντεο στο TikTok, με το οποίο απαντά στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ανέβασε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην αρχή του βίντεο με τίτλο «Απλά μαθήματα δημοκρατίας με αγάπη», προβάλλονται πλάνα από συνεδρίαση της Ολομέλειας, κατά την οποία, απευθυνόμενος στην κ. Κωνσταντοπούλου, ο κ. Τασούλας λέει: «Εσείς είστε τελευταία στη σειρά γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός».

@zoekonstant

Απλά μαθήματα δημοκρατίας😊 Με αγάπη❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant

«Αγαπητέ κύριε Τασούλα, ο σοφός ελληνικός λαός, μας εξέλεξε στη Βουλή του. Αυτό λέγεται Δημοκρατία» υπογραμμίζει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Εξέλεξε ένα κόμμα, χωρίς μηχανισμούς, χωρίς υποστήριξη, χωρίς ίχνος διαπλοκής και κυρίως χωρίς χρέη. Οι σοφοί πολίτες, λοιπόν, μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο και από τότε που μπήκαμε στη Βουλή γίνονται ολοένα και περισσότεροι και από τότε εσείς έχετε βρει τον μπελά σας» προσθέτει.

«Με αγάπη» κλείνει το μήνυμά της η κ. Κωνσταντοπούλου, στέλνοντας τη γνωστή «καρδούλα» της προς κάθε κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε βολές κατά του κ. Τασούλα και κατά τη χθεσινή παρέμβασή της στην Ολομέλεια, καταλογίζοντάς του «εξόφθαλμη προσπάθεια να αλλάξει τη σύνθεση στη Διάσκεψη των Προέδρων, αφού προηγουμένως προσπάθησε ανεπιτυχώς να αλλάξει τον Συνήγορο του Πολίτη με την παρούσα σύνθεση».