Skip to main content

Π. Πολάκης για Στ. Κασσελάκη: Συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας – Να πάμε σε debate

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω, διότι θέλω να ηττηθεί το απολιτίκ πράγμα το οποίο εκπέμπει»

Κατά του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε εκ νέου ο Παύλος Πολάκης.

«Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω, διότι θέλω να ηττηθεί το απολιτίκ πράγμα το οποίο εκπέμπει. Όλη αυτή η λογική, η οποία δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά ουσιαστικά με τη βοήθεια και μέρους των ”87”, τον έχει κάνει να συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας που με πετάνε εκτός» σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Πρόσκληση για debate

«Όχι, εγώ θέλω να επανέλθει στο στίβο της αντιπαράθεσης και να ηττηθεί. Και τον προκαλώ και δημόσια να προχωρήσουμε σε ένα debate που να αντιπαραθέσουμε τις ιδέες μας. Να βγάλει ο καθένας το συγκεκριμένο του πρόγραμμα και όχι γενικά να πετάμε κουβέντες που να πυροδοτούν διχασμό» συμπλήρωσε ο κ. Πολάκης.

Ανέφερε, επιπλέον, ότι «δυστυχώς με ευθύνες του πρώην προέδρου που στέλνει εξώδικα στο κόμμα στο οποίο θέλει να ηγηθεί και με ευθύνες ενός σοβαρού κομματιού από τους “87” που προώθησαν τον αποκλεισμό του, έχει μεταφερθεί η κουβέντα από την αναγκαιότητα διατύπωσης ενός προγράμματος. Κουβεντιάζουμε με ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα που είναι αποκρουστικό για την κοινωνία».

Ο κ. Πολάκης επεσήμανε ότι υπάρχουν ευθύνες και στις δύο μεριές και σημείωσε ότι «εγώ δεν υπηρετώ κανένα από αυτά τα δύο πολιτικά σχέδια. Δηλαδή το πολιτικό σχέδιο του κ. Κασσελάκη που θέλει ένα κόμμα του 5% που θα ασχολείται με ένα μέρος των δικαιωμάτων ή το πολιτικό σχέδιο μιας άλλης μεριάς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει πάλι ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα και στήριγμα μιας “κεντροαριστερής” ελεγχόμενης λύσης συστημικού χαρακτήρα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Θα φτάσει στο συνέδριο πριν διασπαστεί;