Skip to main content

Αν. Σπυρόπουλος στο Naftemporiki TV: Οι πολίτες ψάχνουν μία εναλλακτική πρόταση και κοιτάζουν προς το ΠΑΣΟΚ

Τι είπε ο κ. Σπυρόπουλος για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ

Για το μήνυμα επανεκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και πώς αυτό εκλαμβάνεται από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Σπυρόπουλος στην εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Αρχικά ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε ότι «είναι ένα μεγάλο μήνυμα των πολιτών ότι θέλουν να μία μεγάλη ισχυρή παράταξη, ένα μεγάλο δυνατό ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να διαμορφώσει τις κοινωνικές συνθήκες μιας μεγάλης αλλαγής για τη χώρα.»

Ενώ πρόσθεσε ότι οι πολίτες ψάχνουν μία εναλλακτική πρόταση και κοιτάζουν προς το ΠΑΣΟΚ.

Ενώ για το ποιες ενδέχεται να είναι οι επόμενες κινήσεις αναφορικά με τη νέα σύνθεση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο κ. Σπυρόπουλος σχολίασε ότι «οι πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης που ψήφισαν και την πρώτη αλλά και τη δεύτερη φορά, ζητούν να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, σε σχέση με αυτά που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σίγουρα δεν ξεχνούν τη μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες που καταφέραμε τα τρία τελευταία χρόνια και νομίζω πως αυτό πιστώθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη με την επανεκλογή του αλλά προφανώς ζητάνε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ μεγάλο και ενισχυμένο, με προσωπικότητες και πολιτικές  που θα ξεκινούνε από διαφορετικές κατευθύνσεις».

Καταλήγοντας πρόσθεσε ότι «κατά την άποψή μου και οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα πρέπει να αξιοποιηθούν και θα αξιοποιηθούν με σημαντικούς ρόλους».