Skip to main content

Θ. Γλαβίνας στο Naftemporiki TV: Κανένας δεν περισσεύει στο ΠΑΣΟΚ – Όλοι πρέπει να αναλάβουν θέσεις ευθύνης

Κλήθηκε να σχολιάσει αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ

Στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «Rush Hour», με τη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, για το τι σηματοδοτεί η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Αρχικά ο κ. Γλαβίνας επεσήμανε πως η χθεσινή νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη ήτανε νίκη της παράταξης ενώ πρόσθεσε πως «πετύχαμε να κερδίσουμε το στοίχημα, να διεξάγουμε μία διαδικασία άψογη, μία διαδικασία στην οποία συνεπλάκησαν, συμμετείχαν και δημιούργησαν, άκουσαν και έγραψαν 300.000 άνθρωποι. Αποδείξαμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι συντεταγμένο, οργανωμένο, θεσμικό κόμμα με πολύ άξια στελέχη. Οι έξι υποψήφιοι απέδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ικανό πολιτικό προσωπικό. Ικανό προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε κυβερνητικές θέσεις».

Στην ερώτηση εάν η πορεία θα είναι η ίδια ή εάν θα υπάρξει κάποια αλλαγή απάντησε πως «Αποδείχτηκε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης επιβεβαιώθηκε για όσα έχει πετύχει και προφανώς δέχεται ένα μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα και ότι είναι και ο ίδιος ο οποίος έχει κάνει με γενναίο τρόπο την αυτοκριτική του και έχει μιλήσει για αλλαγές, για μεγαλύτερο άνοιγμα, για σύνθεση απόψεων, για μία πιο εύρυθμη λειτουργία του κόμματος τα οποία δεσμεύτηκε ως νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να υλοποιήσει. Δεσμεύτηκε προεκλογικά, είπε ότι θα τα κάνει».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «με βάση το νέο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν έχουν αποδείξει πολλά, έδειξαν τις περγαμηνές τους και πρέπει να είναι αύριο στην πρώτη γραμμή, στη γραμμή κρούσης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και απέναντι στα προβλήματα. »

Κληθείς να απαντήσει εάν θα δούμε τον Χάρη Δούκα, την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τον κ. Παύλο Γερουλάνο σε νέο ηγετικό σχήμα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γλαβίνας απάντησε πως «κανένας δεν περισσεύει στο ΠΑΣΟΚ και όλοι πρέπει να αναλάβουν θέσεις ευθύνης οι οποίες θα αναδείξουν τη δυναμική της παράταξης. Όλοι έχουν να συμβάλουν σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι συνεργός και συμπράτων στον ρόλο του Χάρη Δούκα, έχει μεγάλο έργο στον Δήμο Αθηναίων».