Skip to main content

Π. Μαρινάκης κατά Αφρ. Λατινοπούλου για τα περί «αριστερής ψυχούλας»: Ρητορική που παραπέμπει σε reality προηγούμενων δεκαετιών

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Υπερβολικό να λέει η κ. Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, ποια είναι και ποια δεν είναι η Ν.Δ.»

Στις βολές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σχολιάζοντας την στάση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό είχε χαρακτηρίσει «αριστερή ψυχούλα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ρητορική και αποστροφές όπως «ο κ. Μητσοτάκης έχει αριστερή ψυχούλα» παραπέμπουν σε reality προηγούμενων δεκαετιών. «Θεωρώ υπερβολικό να λέει η κ. Λατινοπούλου, που εντάχθηκε στην ευρωομάδα του Ορμπάν και της Λεπέν, άρα έχει ενσωματωθεί επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά, ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε.

Σχετικά με το μεταναστευτικό ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.