Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες- Χρέος να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά»

Ανάμεσα σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υπό τον ήχο  συνθημάτων όπως «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός», έκανε δηλώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

«Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή και την μεγάλη ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι απέναντι στην συντήρηση. Μαζί μπορούμε. Μαζί θα νικήσουμε!», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε: «Το κίνημά μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές». «Ειδικά τώρα που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν, τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων πολιτών στρέφονται στην παράταξή μας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε και τους συνυποψηφίους του, καθώς όπως είπε, «έδειξαν  ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών. Θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ». 

«Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα είναι μπροστά», επεσήμανε.

«Ξεκινά νέο ταξίδι από σήμερα το βράδυ»

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «έχουμε το χρέος να νικήσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό τον νέο μεγάλο αγώνα». «Ένα νέο ταξιδι ξεκινάει από σήμερα το βράδυ», διεμήνυσε.

«Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τελειώσει η παντοδυναμία της ΝΔ. Η παράταξή μας θα πορευτεί με αξιοπιστία, ενότητα, σοβαρότητα και προτάσεις», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ανοιχτό προσκλητήριο

Μάλιστα, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική. «Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς λαϊκισμό».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Σας υπόσχομαι ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας, για να γίνουμε ο φορέας της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο». Έδωσε ένα σαφές, όπως είπε, μήνυμα: «Έχουμε χρέος να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή».